Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Mesleki Eğitim Uygulaması Yapacak Olan Öğrencilerin Dikkatine...

Uygulama esnasında öğrencilerin doldurması gereken evraklar;

Haftalık Rapor          : Bu rapora bir haftalık süreçte yapılan faaliyetler yazılacaktır. Her haftanın ilk mesai günü  ilgili kısımlar imzalanıp kaşelendikten sonra sorumlu öğretim elemanına taratılıp(pdf formatında) mail atılacaktır. Aslı muhafaza edilip, dönem sonunda teslim edilecektir.

Devam Takip FormuBu form sigorta işlemleri için her ayın ilk mesai günü  ilgili kısımlar imzalanıp kaşelendikten sonra sorumlu öğretim elemanına taratılıp(pdf formatında) mail atılacaktır. Aslı muhafaza edilip, dönem sonunda teslim edilecektir.

Ayrıca; hastalık, iş kazası vs. gibi durumlar  için ilgili evraklar Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi-MEYOK sayfasından ulaşabilirsiniz. Bu sayfadaki "3+1 Formlar" linkinde diğer evraklara ulaşabilirsiniz.