Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2019

BANÜ TÖMER SEVİYE TESPİT VE SERTİFİKA SINAVI / TURKISH LANGUAGE PLACEMENT AND CERTIFICATE EXAM

6 Eylül cuma Günü Saat 10.00'da Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde Üniversitemiz Yabancı Uyruklu Öğrencilerine yönelik Türk Dili Seviye Tespit ve Sertifika sınavı yapılacaktır. Sınav ücretsizdir. Sınava girmek isteyen öğrencilerin Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat ederek sınav kaydını yapmaları gerekmektedir. Sınav salonları ile ilgili bilgi daha sonra paylaşılacaktır.

On Friday, September 6, at 10.00, Turkish Language Placement and Certificate Exam  will be held at the Central Campus of our University for Foreign Students. The exam is free. Students wishing to take the exam should apply to the Registrar's Office. Information about the exam rooms will be shared later.