Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020

OPT1206 Staj dersini alan öğrencilerin dikkatine

COVID-19 pandemi sürecinden dolayı OPT1206 Staj dersi kapsamındaki zorunlu yaz stajı öğrencinin tercihine bırakılmıştır.

Staj yapmak isteyen öğrenciler, işyeri onayını aldıktan sonra Staj Beyanname dilekçesini doldurup, imzalayıp en geç 08.07.2020 tarihine kadar shmyo@bandirma.edu.tr mail adresine dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir. Staj dosyası web sayfamıza konulacak olup staj dosyasının doldurulması ile ilgili staj öncesi detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Staj yapmak istemeyen öğrenciler ise Staj Reddi Beyanname dilekçesini doldurup imzaladıktan sonra en geç 08.07.2020 tarihine kadar shmyo@bandirma.edu.tr mail adresine dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir. Staj yapmak istemeyen öğrenciler, staj dersi sorumlusunun belirleyeceği ödev/semineri yapacak ya da stajını bir sonraki (2020-2021 Eğitim Öğretim yılı) yaz dönemi yapacaktır.