Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020

Gösterim: 300

05.10.2020 Pazartesi saat: 15:00' de tekrar yapılacak İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfı Seviye Tespit Sınavına ilişkin duyuru.

İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek talebiyle dilekçe veren ve ikinci öğretim harç ücretini yatırmayanlar ile, E-Devlet sistemi üzerinden kayıt yaptırarak İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında okuma talebinde bulunarak dilekçelerini bağlı oldukları Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına göndermeyen öğrenciler, 30 Eylül 2020 Çarşamba saat 11:00' de LMS sistemi üzerinden (çevrimiçi) yapılan Seviye Tespit Sınavına katılamamışlardır.

Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerin bu konuda mağdur olmamaları için, İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında eğitim görmek isteyen ve bağlı oldukları Fakülte ve Meslek Yüksekokullarına dilekçeleriyle başvuruda bulunan öğrencilere yönelik 05 Ekim 2020 Pazartesi saat 15:00' de LMS sistemi üzerinden (çevrimiçi) tekrar Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır.

Not :  İsteğe Bağlı Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık Sınıfında öğrenim görmek isteyen öğrenciler Seviye Tespit Sınavına girmek zorundadır.

 

LMS kullanımı ile ilgili bilgi linki için Tıklayınız...