Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021

Optisyenlik Programı Zorunlu Yaz Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkatine..

Zorunlu staj dersi kapsamında I. ve II. grupta yer alan öğrencilerimizin, tamamladıkları stajları ile ilgili staj raporunu içeren Staj Dosyasını eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekmektedir. Staj bitiminden sonra I. grup öğrencileri en geç 01 Eylül 2021, II. grup öğrencileri ise en geç 15 Eylül 2021 tarihine kadar doldurmuş oldukları Staj Dosyalarını ve Staj Dosyası ile birlikte verilen İşyeri Değerlendirme Formunu* yüksekokulumuz idari personeli Sibel Demirel’e şahsen ya da kargo ile teslim etmeleri gerekmektedir.

* İşyeri Değerlendirme Formu, Staj İşyeri Amiri tarafından doldurulup imzalanacak ve kaşelenip/mühürlendikten sonra kapalı mühürlü zarfta Staj Dosyası ile birlikte gönderilecektir.

Staj Dosyası için tıklayınız.
İşyeri Değerlendirme Formu için tıklayınız.
Optisyenlik programı yaz stajı yapacak 1. grup öğrenci listesi için tıklayınız.

Optisyenlik programı yaz stajı yapacak 2. grup öğrenci listesi için tıklayınız.