Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2022

Gösterim: 955

Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Fakültemiz Danışma Kurulu Toplantısı 12 Mayıs.2022 Perşembe günü Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Serap PALAZ ÇAKIR başkanlığında toplanmıştır. Toplantıya; TÜİK Bölge Müdürü Taner TEKELİ, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır ÇENBERCİ, Bandırma Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsmail TUNÇBİLEK, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar POLAT Bandırma Kızılay Şube Başkanı Halil ÖZÜMÜT, Muslubaşlar A.Ş Osman MUSLUBAŞ, Bandırma Spor Temsilcisi Özel AYDIN, S.M. Müşavir İhsan ŞEN, BEST A.Ş. İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Müdürü İsmail Orhan SÖNMEZ, Dekan Yardımcımız  Doç. Dr. Bülent ARPAT ve Fakülte Sekreterimiz Emel GÜLTEKİN katılmıştır.

Toplantıya Danışma Kurulu Yönergesinin tanıtılması sonrası Danışma Kurulu Üyeleri arasından İsmail Orhan SÖNMEZ raportör olarak seçilmiştir.

Toplantıda Öğrencilerimizin, Bilimsel, Sosyal, Kültürel alanda gelişimlerini sağlamak amacıyla ortak çalışma ve iş birliği olanakları görüşülmüş, 2022-2023 Eğitim öğretim yılı müfredatı üzerine öneriler ele alınmıştır.

Ayrıca, öğrencilerinin iş dünyası ile buluştuğu konferans, seminer, panel vb. etkinliklerin düzenlenmesi, öğrencilerin İngilizce dili, Türkçe/İngilizce sunum ve iletişim becerilerini arttırmaya odaklı etkinlikler, kulüp (özellikle konuşma kulübü vb.), seminer, panel, konferans vb. faaliyetler düzenlenmesi, STK’lar ile iletişime geçilerek öğrencilerin STK üyeliklerinin teşvik edilmesi, gönüllülük çalışmaları ile insani ve sosyal becerilerin artırılması gibi konularda yapılabilecek çalışmalar ele alınmıştır.