Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2022

Öğretim Üyemiz Sertaç Ercan Kaptanlığındaki Kadim Takımı Teknofest 2022 - Eğitim Teknolojileri Yarışmalarında Finale Kalmayı Başardı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Ercan’ın kaptanlığını yürüttüğü Kadim takımı, KAD Quiz isimli projesiyle Teknofest 2022 - Eğitim Teknolojiler Yarışmaları’nda üniversite ve üzeri kategorisinde finalist olarak büyük bir başarıya imza attı.

Hikâye temelli özgün soruları ve oyunlaştırılmış test tekniğiyle farklı alan ve kurumlarda uygulanabilecek bir eğitim platformu olarak geliştirilen proje, bireyin düşünme konusunda eksiklerini keşfetmesi, kendini geliştirmesi ve böylece sağlıklı düşünen bir bireye dönüşmesini amaçlamaktadır.

İki aşamalı elemelerden geçerek finalist olmayı başaran KAD Quiz projesi nedeniyle takım kaptanı Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Ercan şahsında tüm takım üyelerini tebrik eder, kendilerine 12-14 Ağustos 2022 tarihlerinde Rize’de gerçekleştirilecek olan finallerde başarılar dileriz.