Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019

Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü dış paydaşlar ile iş birliği ve bilgi paylaşımı çerçevesinde etkinlik düzenledi. Sosyal Hizmetler Programı Aile Danışmanlığı dersi kapsamında düzenlenen etkinlikte Bandırma NEV Aile Danışmanlık Yöneticisi ve Aile Danışmanı Nevin ÇOTUK öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Aile Danışmanlığı ile ilgili mesleki bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşan ÇOTUK, ülkemizde aile danışmanlığı mesleğinin mevcut durumu, önemi ve geleceği hakkında bilgiler vererek öğrencilerimiz tarafından yöneltilen soruları cevapladı. 14 Ekim 2019 Pazartesi günü gerçekleşen etkinliğe Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih ALTUN , Dr. Öğr. Üyesi Onur BAYRAKCI ve Öğr. Gör. Duygu KALKAY da katılım sağladı.