Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023

Kariyer Festivalimiz Kapsamında Denge Kariyer İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Firmasını Konuğumuz Oldu

Üniversite öğrencilerinde kariyer farkındalığı yaratmak, öğrencilere kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla üniversitemiz tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Kariyer Festivalimiz” kapsamında “İşe Alım Süreçleri” konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşiye Denge Kariyer İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Firması adına İnsan Kaynakları Uzmanı Deniz KAYAR konuk oldu. Söyleşide işe alım süreçleri, mezun olacak öğrencilerimizin CV hazırlama, iş başvuruları ve görüşmelerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgiler verdi. Söyleşi sonunda konuğumuz öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Konuğumuza değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.