Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023

Kariyer Festivalimiz Kapsamında MedData Integrated Medical Software Firması Konuğumuz Oldu

Üniversite öğrencilerinde kariyer farkındalığı yaratmak, öğrencilere kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla üniversitemiz tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Kariyer Festivalimiz” kapsamında 'Sağlıkta Kariyer Yolculuğu'' konulu söyleşi düzenlendi. Söyleşiye MedData Integrated Medical Software Firması adına Eğitim Müdürü Serkan Baştuğ konuk oldu. Söyleşide sağlık yöneticilerinin yol haritasından bahseden Baştuğ, kaygılarımızdan sıyrılmanın ve kendinizi sürekli geliştirmenin öneminden bahsederek kariyer yolculuğunda ilk basamaktan lider yönetici olmaya kadar giden süreç ile ilgili öğrencilerimize bilgiler verdi. Söyleşi sonunda konuğumuz öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Konuğumuza değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.