Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2020

Öğrencilerimiz için 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Online Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

Yüksekokulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimize yönelik olarak, bölüm ve programlar ile ilgili bilgilerin yanı sıra üniversitemizin öğrenci işleri, sağlık, kültür, spor, bilgi işlem, kütüphane ve uluslararası değişim programları konuları hakkında da detaylı bilgilerin yer aldığı 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı online oryantasyon eğitimi öğrencilerimizle online platformlar aracılığı ile gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN’in açılış konuşması ve sunumu ile başlayan programda, Bölüm Başkanlarımız Dr.Öğr.Üyesi Taner KALAYCI ve Dr.Öğr.Üyesi Fatih ALTUN tarafından bölüme bağlı programlar tanıtıldı. Daha sonra Müdür Yardımcılarımızdan Dr.Öğr.Üyesi Miraç KAMIŞLIOĞLU tarafından öğrenci işleri, sağlık, kültür, bilgi işlem, kütüphane ve uluslararası değişim programları konuları hakkında bilgiler verildi.

Oryantasyon eğitimi ile ilgili toplantı videosu daha sonra öğrencilerimize gönderilecek olup katılamayan öğrencilerimiz ayrıca bu videodan izleyebileceklerdir.

Üniversitemizin Genel Tanıtımı İle İlgili Video Linki:

www.youtube.com/watch?v=4e7Q6ZKEGeA&ab_channel=Band%C4%B1rmaOnyediEyl%C3%BCl%C3%9Cniversitesi