Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020

Gösterim: 1515

Öğrencilerimiz için LMS üzerinden yapılacak olan online sınavlar ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

23-29 Kasım 2020 tarihleri arasında LMS üzerinden online olarak gerçekleştirilecek olan ara sınavlar ile ilgili, öğrencilerimizin online sınavlar da sıkıntı yaşamamaları için sistemin kullanımı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı sonunda ayrıca sınavın uygulanması ile ilgili örnek demo sınavı gerçekleştirildi.

Optisyenlik Programı Öğr.Gör. Pınar KURT ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Kadir KESGİN Hocalarımızın organize ettiği toplantıda öncelikle, öğrencilerimizin ara sınavlar öncesinde gerekli önlemleri almalarının  önemi, LMS ile ilgili teknik bir sorun yaşandığında ne yapılması gerektiği ve sınavlarla ilgili dikkat edilmesi gereken hususlar ile ilgili detaylı bilgilerin verildiği toplantı sonunda hem klasik hem açık uçlu hem de çoktan seçmeli sorular üzerinden bir demo sınavı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, toplantı videosuna ve sınavın uygulanması ile ilgili örnek demo sınavına LMS sisteminde Derslerim menüsü altında bulunan Test/ Sınav Denemeleri aktivite ekranından ulaşabilirler.


Fotoğraflar