Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2023

Gösterim: 370

Optisyenlik Programı Öğrencilerimiz Uluslararası Silmo İstanbul Optik Fuarında

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Optisyenlik Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz, Öğr. Gör. Pınar KURT eşliğinde 25.11.2023 tarihinde Uluslararası Silmo İstanbul Optik Fuarına ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret kapsamında, Zeiss, Merve Optik, Beta Optik, Zeno Grup Optik, Siber Optik, Pamukoğlu Optik, Uğur Optik, Ninoflex Optik, Fuji, Bausch+Lomb, Swing gibi pek çok firmadan yeni teknoloji ile üretilmiş gözlük çerçeveleri, güneş gözlükleri, spor gözlükleri, gözlük kılıfları, optik camlar, kontakt lensler, optik cihaz ve aletler ile lens suyu üretimi hakkında bilgiler aldılar.

Bununla birlikte öğrencilerimiz Silmo İstanbul Akademik sunumu kapsamında Dr. Meryem DOMBALOĞLU ve Öğr. Gör. Begüm GENÇ tarafından “Miyopinin Artışı Şaşırtıcı Mı?” konulu seminere katıldılar.

Ziyaret sonucunda öğrencilerimiz uluslararası markalara, tasarımlara ve koleksiyonlara erişim imkânı sağlayarak aynı zamanda sezon trendleri, sektörel ve teknolojik yenilikleri kısaca “Gözlüğe Dair Her Şeyi” keşfetme fırsatı buldular.