Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022

Optisyenlik Programı Öğrencilerimizden Optifabrik Gözlük Fabrikasına Ziyaret

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Optisyenlik Programı II. sınıf öğrencilerimizin gözlük çerçevesi üretimi ile ilgili bilgi ve deneyimlerini artırabilmek amacıyla Öğr. Gör. Pınar KURT ve Öğr. Gör. Sevim BİLİCİ Hocalarımızın eşliğinde Balıkesir İli Ayvalık ilçesinde bulunan Optifabrik Gözlük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette, fabrika müdürü İsmail ACAR ve yetkililer, öğrencilerimize optik çerçeve ve güneş gözlüklerinin tasarlanması, üç eksenli elektronik CNC makineler ile kesilen çerçevelere şekil verme, çapak alma ve taşlama, montaj, polisaj ve vernik işlemleri hakkında bilgiler verdiler. Ziyaret sonunda, yetkililere öğrencilerimiz ve hocalarımıza göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı öğretim elemanlarımız tarafından hediye takdim edildi.