Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020

Programlarımız YÖK Atlas verilerine göre Türkiye’de en fazla tercih edilen programlar oldu.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılındaki YÖK Atlas üniversite tercihleri verilerine göre programlarımız Türkiye’de en fazla tercih edilen programlar oldu. ( İlgili linkler:Optisyenlik Programı İstatistikleri, Sosyal Hizmetler Programı İstatistikleri

Optisyenlik Programımız, 71 üniversite içinde Türkiye’de Optisyenlik programları arasında en fazla tercih edilen program olarak ilk sırada yer aldı. Optisyenlik programını tercih eden 79.571 adayın 3.518’i Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Optisyenlik Programını tercih etmiştir.

Sosyal Hizmetler Programımız da 53 üniversite içinde Sosyal Hizmetler programları arasında kontenjan başına en çok tercih edilen program oldu. Tüm üniversitelerde Sosyal Hizmetler Programının kontenjan başına tercih edilme sayısı 11,6 iken Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Hizmetler Programımızın kontenjan başına tercih edilme sayısı 37,1 olmuştur.

YKS’ye giren üniversite öğrenci adaylarını bizleri tercih etmeleri noktasında teşvik ediyor yeni başarılarda birlikte yer almak istiyoruz.