Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2024

Gösterim: 133

Üniversitemizde “Türkiye Yüzyılında Sürdürülebilir Beslenme ve Sağlık Üzerindeki Etkileri” Konulu Seminer Düzenlendi

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz tarafından “Türkiye Yüzyılında Sürdürülebilir Beslenme ve Sağlık Üzerindeki Etkileri” konulu seminer düzenlendi. Uzman Diyetisyen Sayın Fatih Erkan’ın davetli konuşmacı olduğu programda sürdürülebilir beslenme ve sağlık üzerindeki etkileri ele alındı.

Öğrenci Yaşam Merkezi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen’in yanı sıra akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Seminer kapsamında katılımcılara, sağlıklı beslenme, sağlıklı beslenmenin önemi, besinlerin göz sağlığı üzerindeki etkileri, sağlıklı beslenmenin temel adımları hakkında temel bilgiler verildi.

 Seminer, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. Seminer sonunda Uzman Diyetisyen Fatih Erkan’a plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.