Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2022

Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

13 Ocak 2022 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Rektör Yardımcıları ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN'in katılımlarıyla gerçekleştirilen akademik kurul toplantısına Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarımız katılım sağladı. Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN'in 2021 yılı faaliyetleri ile ilgili sunum yaptığı toplantıda, akademik çalışmalar ve yayınlar, personel ve öğrenci sayıları, yeni açılan ve açılması planlanan bölüm ve programlarımız, uluslararası öğrencilerimiz, derslerin güncel durumu, bölümlere ve öğretim elemanlarına dair istatistiksel veriler, sosyal kültürel aktiviteler ve diğer faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sunum sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, yüksekokulumuzu akademik faaliyetlerinden dolayı kutlayarak, üniversitemizin, stratejik planları doğrultusunda hedeflerine ulaşması, daha iyi yerlere gelmesi noktasında akademisyenlerimize büyük görevler düştüğünü ifade etti. Yüksekokul Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in, akademisyenlerimizden gelen soruları cevaplandırması ve karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.