Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2022

Gösterim: 694

Yüksekokulumuz Öğrencileri İçin Düzenlenen 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Başarıyla Gerçekleşti

Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak düzenlenen, bölüm ve programlar ile ilgili bilgilerin yanı sıra üniversitemiz öğrenci işleri, sağlık, kültür, spor, bilgi işlem, kütüphane ve uluslararası değişim programları konularında da detaylı bilgilerin yer aldığı “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’in de katılım gösterdiği ve açılış konuşmasını yaptığı oryantasyon programında, Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN yüksekokulumuz ile ilgili bilgiler verdi. Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Davut ARAÇ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet KARATEPE, Dış İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ömer İNAN, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Teknik Personeli Öğr. Gör. Osman YİĞİT, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeli Erkan SAĞLAM öğrencilerimize,  üniversitemiz eğitim-öğretim faaliyetleri ile kayıt ve sınav dönemleri, kayıt dondurma ve kayıt yenileme işlemleri, azami öğrenim süreleri, öğrenci danışmanlığı, ders alma-bırakma, derslere devam, sınavlar ve değerlendirme, mazeret sınavları, “BANÜ- MOBİL” uygulaması, öğrenci disiplin yönetmeliği, öğrenci yemek bursu, kısmi zamanlı çalışma imkânı, spor tesislerimiz, öğrenci topluluklarımız, uzaktan eğitim sistemi, kablosuz internete bağlanma, Öğrenci Bilgi Sistemi’ne giriş, Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programlarına başvuru süreci ve değişim anlaşmalarımızın bulunduğu ülkeler ile ilgili gerekli bilgiler aktardı.

 

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yüksekokulumuzda öğrenime başlayan öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği oryantasyon programında öğrencilerimiz merak ettikleri tüm soruları üniversitemiz yöneticilerine sorma imkânı bularak üniversitemiz ve yüksekokulumuz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildiler. Programlar sonunda öğrencilerimiz, oryantasyon programına katılan yöneticilerimize, oryantasyon programından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.