Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2019

Gösterim: 942

Yüksekokulumuz Öğrencilerimiz İçin Düzenlenen “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” Başarıyla Gerçekleşti

Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik olarak düzenlenen, bölüm ve programlar ile ilgili bilgilerin yanı sıra öğrenci işleri, sağlık, kültür, spor, bilgi işlem, kütüphane ve uluslararası değişim programları konularında da detaylı bilgilerin yer aldığı “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı” başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen oryantasyon Programında, Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN yüksekokulumuz ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra Öğrenci İşleri Daire Başkanı Davut ARAÇ, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet KARATEPE, Dış İlişkiler Kordinatörü Öğr. Gör. Ömer İNAN, Bilgi İşlem Daire Başkanı Mehmet Kürşad DEMİRTAŞ, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Duygu BİLGİN KAYALIK öğrencilerimize,  Üniversitemiz eğitim-öğretim faaliyetleri ile kayıt ve sınav dönemleri, kayıt dondurma ve kayıt yenileme işlemleri, azami öğrenim süreleri, öğrenci danışmanlığı, ders alma-bırakma, derslere devam, sınavlar ve değerlendirme, mazeret sınavları, “BANÜ- MOBİL” uygulaması, öğrenci disiplin yönetmeliği, öğrenci yemek bursu, kısmi zamanlı çalışma imkânı, spor tesislerimiz, öğrenci topluluklarımız, uzaktan eğitim sistemi, kablosuz internete bağlanma, Öğrenci Bilgi Sistemi’ne giriş, Erasmus, Farabi ve Mevlana Değişim Programlarına başvuru süreci ve değişim anlaşmalarımızın bulunduğu ülkeler ile ilgili gerekli bilgiler aktardı.