Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2020

Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih ALTUN, Toplum Kalkınması ve Sosyal Girişimcilik konulu online konferansta konuşma yaptı.

Yüksekokulumuz Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı ve Sosyal Hizmetler Programı Dr. Öğr. Üyesi Fatih ALTUN, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) tarafından düzenlenen Toplum Kalkınması ve Sosyal Girişimcilik konulu online konferansta konuşma yaptı. Konuşmasında toplumsal sorunların çözümünde sosyal girişimciliğin rolü, sosyal girişimciliğin istihdama olan katkıları ve üniversite öğrencilerinin kariyer planlarında sosyal girişimcilik gibi başlıklara yer veren Dr. Öğr. Üyesi Fatih ALTUN soru-cevap bölümünün ardından konuşmasını tamamladı. Online konferansa çok sayıda öğrenci ve akademisyen katılım sağladı.