Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022

Yüksekokulumuzda "Optisyenlik Sektör Buluşması” isimli söyleşi düzenlendi

Yüksekokulumuz Optisyenlik Programı tarafından “Optisyenlik Sektör Buluşması” isimli söyleşi düzenlendi. Moderatörlüğünü Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Taner KALAYCI’nın yaptığı söyleşiye konuşmacı olarak Atasun Optik İnsan Kaynakları Biriminden Aynur ŞAYGİL, Ayşenur ELLİALTI ve Kaan ÖKCESİZ katıldı. Açılış konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN’in konuşmasıyla devam eden söyleşiye Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Programı hocalarımız Öğr. Gör. Sevim BİLİCİ, Öğr. Gör. Pınar KURT ve Öğr. Gör. Ahmet BİLİCİ katıldı. Soru-cevap kısmıyla devam eden söyleşi toplu fotoğraf çekimi ve hediye takdimiyle tamamlandı. Optisyenlik sektörü ile ilgili konuların ele alındığı söyleşi yoğun ilgi gördü.