Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019

Yüksekokulumuzdan Dış Paydaşlarımıza Ziyaret

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN ve beraberindeki öğretim elemanları Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette olası iş birlikleri konuşuldu. Ziyarette, öğrencilerimizin staj ve uygulama alanları için Sosyal Hizmet Merkezlerinin önemli bir basamak olduğu, Sosyal Hizmet alanının çok geniş bir kitleye hitap ettiği ve işbirliklerinin daha da geliştirilmesi gerektiği belirtildi.

Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyarette Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim TÜMEN’e Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Pınar KURT, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih ALTUN ve Dr. Öğr. Üyesi Onur BAYRAKÇI eşlik etti.