Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2024

1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü Kutlandı

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Optisyenlik Programı öğrencilerimiz ve Göz ve Görme Sağlığı topluluk üyeleri, XII. Bölge Balıkesir Optisyen Gözlükçüler Odası tarafından düzenlenen 1 Haziran Gözlükçüler ve Optisyenler Günü kutlama programına Optisyenlik programı Hocalarımız Öğr. Gör. Pınar KURT ve Dr. Öğr. Üyesi Taner KALAYCI eşliğinde katılım sağladılar.

Kutlama programı kapsamında Balıkesir İlindeki Optisyen ve Gözlükçü üyelerini temsilen Balıkesir Atatürk Anıtına Çelenk sunma merasimi gerçekleştirdildi ve ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Tören sonrasında ise XII. Bölge Balıkesir Optisyen Gözlükçüler Odası Başkanı Yusuf Oray DÖNMEZ, Başkan Yardımcısı Meltem Kızıl ve Genel Sekreter Alper Yılmaz öğrencilerimizle sektörde yaşadıkları deneyimler, sektördeki gelişmeler ve sektörle ilgili merak edilenlerle ilgili bilgi paylaşımında bulunarak sektörle ilgili ihtiyaç duyulan her alanda yüksekokulumuzla işbirliğine açık olduklarını ifade ettiler.