Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2024

Yüksekokul Öğrencilerimizden Tiyatro Etkinliği

Yüksekokul öğrencilerimiz gönüllülük çalışmaları dersi kapsamında SMA hastası Kıvanç Bebeğe destek olmak, bunun yanında kültürel farkındalık oluşturmak amacıyla tiyatro gösterisi sahnelediler.

Yüksekokul öğrencilerimiz Birol Satıcı, Mustafa Furkan Bağcı, Sedanur Aslantürk, Çisem Durusoy, Eren Karayeğen, Zeynep Karakaya, Bahar Çelik, Clet Crysostome Ombina Bebisse, Gabriella Mbenga Mombo, Elsie Naomie Ntsame Ndong, Yağmur Keskinoğlu, Havin Ertuğrul, Süveyde Sude Özler, Ömer Arslan, Nazmiye Bilgin, Yusuf Avcu ve Sefa Kılıç’ın sahnelediği "Bir Genç Kızın Rüyası" isimli tek perdelik müzikli orta oyun tiyatro etkinliğine, yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen ve beraberinde yüksekokul hocalarımız Doç. Dr. Nilay Ildız,. Doç. Dr. Onur Bayrakcı, Doç. Dr. Kerem Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Taner Kalaycı, Öğr. Gör. Ahmet Bilici ve Öğr. Gör. Ayşegül Demir Sarıipek katılım sağladılar.

SMA hastası Kıvanç Bebeğe destek olunması ve farkındalık oluşturmak amacıyla göstermiş oldukları duyarlılıktan ve sergiledikleri tiyatro oyunundaki performanslarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.