Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2022

COVID-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilere Ek Sınav Hakkı Verilmesi Hakkında

2021-2022 Güz Döneminde COVID-19 nedeniyle Dönem Sonu Sınavı (Final) ve / veya Bütünleme sınavlarına katılamayan ve bu durumu resmi raporla belgeleyen öğrencilere ek sınav hakkı verilecektir.

Ek sınavlar; 18-19-20 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Ek sınavlara girebilmek için öğrencilerimizin, aşağıdaki linkten indirecekleri dilekçeyi doldurmaları, ekine COVİD-19 pozitif raporunu eklemeleri ve en geç 14 Şubat 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar; Enstitü/Fakülte/MYO Öğrenci İşleri birimine elden teslim etmeleri veya Enstitü/Fakülte/MYO e-posta adresine ileterek başvurmaları gerekmektedir.

Not: Karantina süresi Bilim Kurulu Kararı ile yedi (7) gün olarak belirlenmiştir.

COVİD-19 Testi Pozitif Olan Öğrencilerin Ek Sınav Hakkı Talep Formu için tıklayınız...