Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2022

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Öğrencilerimiz Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği-GE Healthcare iş birliği ile düzenlenen Online Eğitime katıldılar

Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği-GE Healthcare iş birliği ile yapılan toplam 447 kişinin katıldığı eğitime Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı öğrencilerimiz ve Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Miraç KAMIŞLIOĞLU eğitime on-line olarak katılım sağladı.

Ülkemizin önde gelen firmalarının sponsorluğunda yapılan eğitime GE Healthcare firması eğitmenleri katılarak özellikle şartlı alımlarda istenen belgeler arasında olan Girişimsel Radyoloji Temel Eğitimi, Manyetik Rezonans Görüntülemede Güvenlik, İleri Mamografi Çekim Teknikleri, İnfüzyon Pompası, Defibrilatör ve Otomatik Enjektör Kullanımı ve Prostat Görüntüleme Teknikleri konularında sertifika almaya hak kazandılar.