Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında “Dansa Engel Yok” Etkinliği Gerçekleştirildi.

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü tarafından “Dansa Engel Yok” projesi kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon bölümü Fizyoterapi Programı 2.sınıf öğrencilerimiz ile özel gereksinimli bireylerin dans gösterisi düzenlendi.

Terapi ve Rehabilitasyon bölümü akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Ayşegül Demir Sarıipek'in yürütücüsü olduğu proje, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama töreninde farkındalık oluşturmak amacıyla Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği'ne kayıtlı özel gereksinimli bireyler ile gerçekleşti.

29 Ekim 2023 tarihinde saat 10:30'da Erdek Stadyumu'nda gerçekleşen dans gösteriminde hünerlerini sergileyen Erdek Engelli ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği'ne kayıtlı özel gereksinimli bireyler, izleyenlerden büyük alkış aldı.