Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Fizyoterapi programı öğrencilerimiz tarafından "Dansa Engel Yok" gösterisi gerçekleştirilmiştir.

Balıkesir Valisi Sayın İsmail Ustaoğlu'nun daveti üzerine yüksekokulumuz Fizyoterapi programı öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamınd

Terapi ve Rehabilitasyon bölümü birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi.

Fizyoterapi programına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik, üniversitemizi tanıma etkinlikleri kapsamında oryantasyon programı gerçekleştir

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları Kapsamında “Dansa Engel Yok” Etkinliği Gerçekleştirildi.

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Koordinatörlüğü tarafından “Dansa Engel Yok” projesi kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Y&u

Fizyoterapi Programı Öğrencilerimiz ile 2023'Fizyoterapi Kariyer Buluşmaları Etkinliği Gerçekleştirilmiştir.

Fizyoterapi Programı I. ve II.sınıf öğrencilerimiz, bölüm hocalarımız ve değerli katılımcılarımız ile gerçekleşen etkinlikte öğre

Otizm Farkındalığı Fidan Dikimi Etkinliği Düzenlendi.

Öğretim Görevlisi Ayşegül  DEMİR SARIİPEK danışmanlığında yürütülen Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Projesi k

Yüksekokulumuz Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

13 Ocak 2022 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, Rektör Yardımcıları ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim T