Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022

Gösterim: 475

Balıkesir İstihdam Fuarı Gerçekleştirildi

Üniversite öğrencilerimiz ve koordinatörlüğünü yürttüğümüz Bandırma'daki mesleki ve teknik lisesi öğrencileri, 24-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Tİcaret Odası, Balıkesir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve BALİP işbirliğinde AVLU Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 7. Balıkesir İstihdam Fuarı (BAİF07) katılım sağladılar. 

 

Balıkesir İşkur Müdürü Nazım Balcı'nın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği organizsayonda Balıkesir Valisi Halsan Işıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Banıdrma Onyedi Eylü Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Celalettin Yanık ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, katılımcı öğrencilere İstihdam Fuarı ile ilgili sunumlar gerçekleştirdir.

Ayrıca İstihdam Fuarı'na Balıkesir'de faaliyet gösteren pek çok firma standa açarak öğrenciler ve üniversitelerle işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulundu. 


Fotoğraflar